روش تهیه کیک لامینگتون استرالیایی در ایران ناز

کیک لامینگتون یکی از انواع کیک های خوشمزه ی استرالیایی است که طعم فوق العاده ای دارد. این کیک در کنار یک لیوان چای، یک عصرانه و میان وعده بسیار مناسبی می باشد.

 

در طرز تهیه کیک لامینگتون باید بین دو لایه آن ها از مربای تمشک یا آلبالو و یا مارمالاد توت فرنگی استفاده کرد. در ادامه با ما در ایران ناز همراه باشید تا با دستور پخت این کیک خوشمزه آشنا شوید.

 

*موادی که برای تهیه این کیک لازم دارید:

-تخم مرغ: ۴ عدد

-بکینگ پودر: ۲ قاشق مربا خوری

-کره: ۱ پیمانه

-وانیل: ۲ قاشق مربا خوری

-آرد کیک: ۲ و ۲/۳ پیمانه

-نمک: ۱/۴ قاشق مربا خوری

-شیر: ۱ پیمانه

-شکر: ۲ پیمانه

-مربا تمشک: ۲/۳ پیمانه

-کره برای روکش کیک: ۳ قاشق غذا خوری

-شیر برای روکش کیک: ۳/۴ پیمانه

-پودر نارگیل: ۳ پیمانه

-پودر قند: ۱ و ۳/۴ پیمانه

-شکلات تلخ: ۱۷۰ گرم

-پودر کاکائو: دو نصف قاشق غذا خوری

-آب گرم: ۲ قاشق غذا خوری

 

روش تهیه کیک لامینگتون استرالیایی در ایران ناز

 

*برای داشتن یک کیک عالی و خوشمزه باید مراحل زیر را به ترتیب و با دقت انجام دهید.

*برای پختن این کیک قبل از انجام هر کاری لازم است فر را روشن کنید. آن را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کرده و بگذارید تا گرم شود. کره را از قبل داخل ظرفی ریخته و بگذارید تا با محیط هم دما شود.

 

۱-در این مرحله به کره نرم شده شکر را اضافه کنید و با هم زن به مدت ۳ دقیقه به خوبی آن ها را با هم مخلوط کنید. سپس وانیل را روی آن ها بریزید. تخم مرغ ها را یکی یکی شکسته و به مواد خود اضافه کنید و با هم زن همه را با هم مخلوط کنید.

 

۲-نمک بکینگ پودر و آرد را در کاسه ای الک کنید. سپس آن ها را کم کم و طی سه مرحله به مواد آماده شده طی مرحله ی قبل بیفزایید. شیر را نیز طی سه مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی یکدست شوند.

 

۳-خمیر بدست آمده را به دو قسمت تقسیم کنید. قالب های مستطیلی که ابعاد آن ها ۲۲ در ۳۳ سانتی متری است را آماده کرده و کف آن را کمی با کره چرب کنید.

 

مقداری آرد کف قالب بپاشید و آن را پخش کنید. کاغذ روغنی کف آن ها قرار دهید. سپس خمیر را در دو قالب ریخته و آن ها را داخل فر قرار دهید. ۳۰ دقیقه مهلت دهید تا کیک شما پخته شود.

 

۴-بعد از اینکه کیک پخت شد، آن را از فر خارج کرده و ۱۰ دقیقه کنار بگذارید. سپس آن ها را از قالب خارج کنید و بگذارید تا کاملا خنک شود. در ادامه به آرامی کاغذ روغنی را از کیک جدا کنید.

 

زمانی که کیک کاملا سرد شده بود، یکی از کیک ها را بردارید و سپس آن را برگردانده و با کمک کاردک مربای تمشک را روی آن بمالید و لایه دیگر را روی آن قرار دهید. کیک را به قسمت های کوچک برش بزنید.

 

۵-در این مرحله باید کاسه ای را روی حرارت غیر مستقیم قرار داده و شکلات، شیر و کره را داخل آن بریزید و مهلت دهید تا ذوب شود. به شکلات ذوب شده پودر قند و پودر کاکائو را اضافه کنید و آن ها را با هم مخلوط کنید.

 

اگر شکلات شما زیاد شل شده بود به آن آب جوش اضافه نکنید در غیر این صورت آب جوش را نیز به آن ها افزوده و با هم مخلوط کنید.

 

۶-در این قسمت از کار باید برش های کیک را درون سس شکلات فرو کرده و به آن آغشته کنید. آن ها را به مدت یک ربع روی یک صفحه مشبک قرار دهید.

 

اینکار به دلیل اینکه شکلات اضافه ی آن ها خارج شود، باید انجام دهید. در آخر پودر نارگیل را روی کیک ها پاشیده و آن ها را کنار بگذارید تا پودر جذب شکلات شود. کیک شما آماده است، نوش جان.